Kutsu muita Johku-kauppiaita omaan myyntikanavaasi:

• Valitse tuoteryhmän Myyntikanavat -sivulla ”Julkaise tämä tuoteryhmä muille kauppiaille”.
    • Toista kaikkien niiden tuoteryhmien kohdalla, jotka haluat näkyvän myyntikanavaasi kutsutuille kauppaille

• Klikkaa Asetukset > Myyntikanavat -sivulla ”Kutsu Johku-kauppias myyntikanavaasi
    • Syötä sen Johku-kaupan tunniste, jonka haluat kutsua. Huom, pelkkä tunniste, ei koko kaupan osoitetta. Esimerkiksi tervarumpu.johku.com -kaupan tunniste on tervarumpu.
    • Jos haluat periä komissiota myyntikanavasi kautta ostetuista muiden Johku-kauppiaiden tuotteista, syötä komissioprosentti. Jos et halua komissiota, jätä luku nollaksi
    • Kirjoita vapaasanainen kutsun liitteeksi tuleva viesti. Viestissä voi antaa myös ohjeita, minkätyyppisiä tuotteita toivot muiden kauppiaiden asettavan mihinkin julkaisemaasi tuoteryhmään.

• Odota, että Johku-kauppias hyväksyy kutsusi
  • Kun kutsu on hyväksytty ja kutsuttu kauppias on asettanut tuotteensa näkyviin jakamissasi tuoteryhmissä, kauppiaan tuotteet näkyvät kauppapaikallasi ko. tuoteryhmissä tuotetietoineen ja kaupan logoineen
  • Myyntikanavaasi käyttävät Johku-kauppiaat myös listataan Asetukset > Myyntikanavat-sivulla