Kutsu muita Johku-kauppiaita omaan myyntikanavaasi:

• Valitse tuoteryhmän Myyntikanavat -sivulla ”Julkaise tämä tuoteryhmä muille kauppiaille”.
    • Toista kaikkien niiden tuoteryhmien kohdalla, jotka haluat näkyvän myyntikanavaasi kutsutuille kauppaille

• Klikkaa Asetukset > Myyntikanava-asetukset > Kaupat, jotka käyttävät myyntikanavaasi -sivulla ”Kutsu Johku-kauppias myyntikanavaasi
    • Syötä sen Johku-kaupan tunniste, jonka haluat kutsua. Huom, pelkkä tunniste, ei koko kaupan osoitetta. Esimerkiksi tervademo.johku.com -kaupan tunniste on tervademo.
    • Jos haluat periä komissiota myyntikanavasi kautta ostetuista muiden Johku-kauppiaiden tuotteista, syötä komissioprosentti. Jos et halua komissiota, jätä luku nollaksi
    • Kirjoita vapaasanainen kutsun liitteeksi tuleva viesti. Viestissä voi antaa myös ohjeita, minkätyyppisiä tuotteita toivot muiden kauppiaiden asettavan mihinkin julkaisemaasi tuoteryhmään.

• Odota, että Johku-kauppias hyväksyy kutsusi - saat tästä sähköpostinotifikaation
  • Kun kutsu on hyväksytty ja kutsuttu kauppias on asettanut tuotteensa näkyviin jakamissasi tuoteryhmissä, kauppiaan tuotteet näkyvät kauppapaikallasi ko. tuoteryhmissä tuotetietoineen ja kaupan logoineen
  • Myyntikanavaasi käyttävät Johku-kauppiaat myös listataan Asetukset > Myyntikanava-asetukset > Kaupat, jotka käyttävät myyntikanavaasi -sivulla

Esimerkki:

Minna Testaa kauppa on jakanut muille kauppiaille Minna yhteistyökumppanit -tuoteryhmän ja kutsunut Tervaisa Demo -kaupan myyntikanavaansa. Tervaisa Demo -kauppa on hyväksynyt kutsun ja asettanut Even B&B -tuotteensa esille Minna Testaa -kaupan jakamaan tuoteryhmään. Minna Testaa -kaupan valikossa Tervaisa Demo -kaupan tuote tulee esille ko. tuoteryhmässä.

Etusivulla ja tuoteryhmäsivulla tuote tulee esille tuotekorttina, Tervaisa Demo-kaupan logon/nimen kanssa.

Tuotesivulla tuodaan esille tuotetietojen lisäksi Tervaisa Demo -kaupan kauppiastiedot.