Käyttäjät-välilehdellä hallinnoidaan Johku-kaupan käyttäjiä ja käyttäjien oikeustasoja.

Luo uusi käyttäjä klikkaamalla Lisää käyttäjä, anna käyttäjän sähköpostiosoite ja luo käyttäjälle salasana.

Huom! Samaa sähköpostiosoitetta voi käyttää käyttäjätunnuksessa vain kerran samassa kaupassa – kullakin kaupan käyttäjällä tulee olla siis oma sähköpostiosoite.

Yksityisen kauppapaikan käyttäjiä varten voit luoda ”yhteistunnuksen”, varsinkin jos ko. sisäisen kauppapaikan käyttäjäryhmä on suuri.

Lisäksi käyttäjälle määritellään hänen oikeustasonsa kaupan sisällä:

• Yksityisen kauppapaikan käyttäjä
    Käyttäjä pääsee ainoastaan yksityiseen kauppapaikkaan, jossa hänet on määritelty käyttäjäksi. Ei voi kirjautua ylläpitoon
  • Kassakäyttäjä
    Käyttäjä pääsee kirjautumaan Johkun kassaympäristöön, mutta ei lainkaan ylläpitoon
  • Peruskäyttäjä
    Kaupan käyttäjä perusasetuksin; mm. kaupan sisältöjen luonti ja muokkaus, muiden peruskäyttäjätunnusten luonti
  • Ylläpitäjä
    Kaupan ylläpitäjä, jolla on peruskäyttäjän oikeuksien lisäksi oikeudet mm. poistaa käyttäjiä
  • Pääkäyttäjä
    Pääkäyttäjä on Johku-järjestelmän ylläpitäjä (Aptual Commerce Oy). Pääkäyttäjätunnuksia ei voi luoda asiakkaille

API-avainta käytetään käyttäjäkohtaisissa rajapintaintegraatioissa, ja se luodaan automaattisesti kullekin käyttäjälle.

Käyttäjätunnuksen luonnin jälkeen tallenna muutokset ja toimita kirjautumistiedot henkilölle jolle loit käyttäjätunnuksen.