Yksityinen kauppapaikka on suljetulle käyttäjäryhmälle luotu ”sisäinen” kauppapaikka esim. jäsentuotteiden myyntiin. Nykyinen Yksityinen kauppapaikka on käytettävissä Johkun vanhan kauppapaikan kanssa - tulemme uudistamaan yksityisen kauppapaikan jolloin se tulee käytettäväksi Johkun uudemman kauppapaikan kanssa.

Luo yksityinen kauppapaikka Asetukset-osion Myyntikanavat-sivulla Lisää yksityinen kauppapaikka -painikkeella, anna kauppapaikalle nimi ja valitse käyttäjä(t) jotka pääsevät kauppaan tunnuksillaan

Suuremmille ryhmille voit luoda yhteisen jäsentunnuksen, jota koko ryhmä käyttää kauppaan kirjautumiseen.

Kun yksityinen kauppapaikka on luotu, se on valittavissa tuotteille maksukanavana. Yksityisessä kauppapaikassa näkyvät ne tuotteet, joihin se on valittu maksukanavaksi.