Asetukset -osiossa hallinnoidaan kaupan perustietoja ja käytössä olevia toimintoja, kuten maksutapoja, hintaportaita, kieliversioita ja asiakasviestejä. Yritys-välilehdeltä löydät kaupan yleiset asetukset kuten yritystiedot.

Yrityksen tiedot

Tähän kohtaan syötetään yrityksen perustiedot:

• Yritystiedot
  • Yhteystiedot
  • Laskutusosoitteet Johkun komissiolaskuille
    • Nämä tiedot ovat vain Johkun kauppiaalle lähettämiä laskuja varten
    • Jos haluat  transaktiolaskusi verkkolaskuna, syötä verkkolaskuosoite, jos taas sähköpostitse, syötä sähköpostisi
    • Älä syötä viiva- tms, merkkejä kenttiin vaan jätä kenttä tarvittaessa tyhjäksi
    • Jos Laskutustiedot-kohdan kentät ovat tyhjiä, Johkun komissiolaskut lähetetään kaupan yleiseen sähköpostiin

Kauppapaikan hallinta: sivujen hallinta

Huom! Sivujen hallinta -toiminto on käytössä vain Johkun vanhassa kauppapaikassa ja siten poistumassa käytöstä. Lue uuden kauppapaikan sivujen asettamisesta täältä.

Sivut ovat kauppapaikan tuotelistaukseen tulevia nostoja, joiden avulla voit esimerkiksi esitellä yritystäsi, toimintaasi tai henkilökuntaasi. Sivut tulevat listaukseen aina ennen tuotteita. Voit luoda sivuja useitakin tarpeen mukaan.

Sivuille voi laittaa kuvauksen ja kuvia kuten tuotteille

• Nimi
  • Lyhyt kuvaus
  • Myyntikanavat: valitse, millä kauppapaikoilla sivut näytetään
  • Tagit: Voit liittää sivuille tageja samaan tapaan kuin tuotteille. Myös ! -erikoistagit toimivat sivuille (Tarjous! jne.).
  • Kuvat: Liitettävissä yksi peruskuva sekä lisäkuvia

Vanha kauppapaikka

Johkun ensimmäinen luotu kauppapaikka on jo useamman vuoden vanha, ja on väistymässä uuden kauppapaikan tieltä. Ennen vuotta 2018 perustetut Johku-kaupat käyttävät oletuksena vanhaa kauppapaikkaa, kun taas uudet Johkut ohjataan käyttämään Johkun uutta kauppapaikkaa. Lue Johkun uudesta kauppapaikasta ja sen asettamisesta täällä.

Voit manuaalisesti asettaa kauppasi käyttämään vanhan kauppapaikan mallia klikkaamalla "Käytä vanhaa kauppapaikkaa". Huomioi että Johkun vanha kauppapaikka on katalogityyppinen, eikä siinä ole etusivu tms. nostoja kuten uudessa. Vanha kauppapaikka -valinta on olemassa vanhan kauppapaikan poitumiseen saakka.

Vanhan kauppapaikan osoite on aina johku.com/[kaupantunnus]

Uuden kauppapaikan osoite on puolestaan [kaupantunnus].johku.com

Kuvat

Johku-kaupan yrityslogon ja taustakuvan hallinta; roskakori-kuvakkeella voit poistaa kuvat ja ladata uudet tilalle Lähetä kuva-painikkeella.

Kuville on määritelty suositellut koot, jotta kuvat toimivat kauppapaikassa optimaalisesti:

• Yrityslogo: enimmäiskoko 230 x 120 pikseliä
  • Taustakuva: vähimmäiskoko 1024 x 768 pikseliä

Yrityslogo tulee esille kauppapaikalle sekä laskuihin. Uudella kauppapaikalla asetetaan lisäksi erikseen kauppapaikan profiilikuva joka näkyy sivun yläreunassa kaupan nimen vieressä.

Taustakuva on käytettävissä vain Johkun vanhalla kauppapaikalla.