Asetukset -osiossa hallinnoidaan kaupan perustietoja ja käytössä olevia toimintoja, kuten maksutapoja, hintaportaita, kieliversioita ja asiakasviestejä.

Yrityksen tiedot

Tähän kohtaan syötetään yrityksen perustiedot: yritystiedot, yhteystiedot, laskutusosoitteet.

Kauppapaikan hallinta: sivut

Sivut ovat kauppapaikan tuotelistaukseen tulevia nostoja, joiden avulla voit esimerkiksi esitellä yritystäsi, toimintaasi tai henkilökuntaasi. Sivut tulevat listaukseen aina ennen tuotteita. Voit luoda sivuja useitakin tarpeen mukaan.

Sivuille voi laittaa kuvauksen ja kuvia kuten tuotteille

• Nimi
  • Lyhyt kuvaus
  • Myyntikanavat: valitse, millä kauppapaikoilla sivut näytetään
  • Tagit: Voit liittää sivuille tageja samaan tapaan kuin tuotteille. Myös ! -erikoistagit toimivat sivuille (Tarjous! jne.).
  • Kuvat: Liitettävissä yksi peruskuva sekä lisäkuvia

Kuvat

Johku-kaupan yrityslogon ja taustakuvan hallinta; roskakori-kuvakkeella voit poistaa kuvat ja ladata uudet tilalle Lähetä kuva-painikkeella.

Kuville on määritelty suositellut koot, jotta kuvat toimivat kauppapaikassa optimaalisesti:

• Yrityslogo: enimmäiskoko 230 x 120 pikseliä
  • Taustakuva: vähimmäiskoko 1024 x 768 pikseliä