Ajastetut notifikaatiot -sivu on Johku-viestien ”tilannekeskus”, jossa listataan kaikki kaupan resursseihin ja tuotteisiin lisätyt ajastetut notifikaatiot, kuten varausvahvistukset, palautekyselyt tai tilausta koskevat muistutukset.

Listauksesta on helppo silmäillä, mitä viestejä on lähtemässä tai lähtenyt, milloin, kenelle ja mitä kautta.

Voit rajata listausta näyttämään kaikki notifikaatiot, kaikki lähetetyt, kaikki tulevat tai yleiskatsauksen, joka näyttää viimeisimmät menneet notifikaatiot sekä tulevat. Voit myös hakea notifikaatioita sanahaulla tai hakea notifikaatioita tietyllä aikavälillä.

Notifikaatiolistaus käsittää sekä sähköposti- että tekstiviesti (SMS) -notifikaatiot.

Listauksessa ei voi muokata notifikaatioita vaan muokkaukset tehdään sen tuotteen tai resurssin asetuksissa, johon notifikaatio liittyy.