Klikkaa alennuskoodit-sivulla Luo uusi alennuskoodi -painiketta.

Syötä alennuskoodin tiedot:

• Anna koodille nimi, joka koostuu ISOISTA KIRJAIMISTA ja/tai numeroista
  • Anna alennuksen määrä joko euromääräisenä tai prosentteina
  • Valitse, annetaanko alennus tilauksesta vai tuotteesta
  • Jos alennus liittyy tuotteeseen, etsi ja liitä tuote alennukseen. Voit liittää alennukseen useita tuotteita
  • Valitse, onko alennus pysyvä, kertakäyttöinen vai monikäyttöinen
  • Määritä monikäyttöiselle alennukselle käyttökertojen määrä
  • Lisää alennuskoodille halutessasi viimeinen voimassaolopäivä kalenterista

Lopuksi Tallenna.

Lataa myyntiraportti -painike lataa Excel-listan myynneistä, joissa alennuskoodia on käytetty.