Johkussa voit luoda asiakkaille jaettavia tuote- tai tilauskohtaisia alennuskoodeja.

• Koodi koostuu ISOISTA KIRJAIMISTA ja/tai numeroista
  • Koodi on aina joko tuote- tai tilauskohtainen
  • Alennuksen voi määritellä annettavaksi euroina tai prosentteina
  • Alennuskoodi voi olla pysyvä, kertakäyttöinen tai monikäyttöinen tietyllä käyttökertojen määrällä
  • Monikäyttöisten alennuskoodien jäljellä olevien käyttökertojen määrä päivittyy Johkuun automaattisesti asiakkaan käyttäessä alennuskoodia
  • Koodille voi asettaa voimassaoloajan valitsemalla sille viimeisen voimassaolopäivän

Alennuskoodit-sivulla voit hakea tiettyä alennuskoodia hakusanalla tai rajata näkymää alennuskoodin tyypin perusteella.

Aloita uuden koodin luominen Luo uusi alennuskoodi -painikkeella.

Lataa Excel-tiedosto -painikkeella voit ladata kaikki alennuskoodit yhtenä tiedostona.

Alennuskoodeja voit poistaa yksitellen tai useampi Poista valitut -painikkeella.