Johkun Laskut-osiossa hallinnoidaan kaupan myyntireskontraa ja tilauksia koskevia tositteita.

Laskut-sivulla listataan kaikki kaupan laskut. Voit rajata näkymää yläreunan Näytä-valikosta (maksetut, maksamattomat, hyvitetyt, hyvitykset) tai hakea tiettyä laskua hakusanalla tai aikavälillä.

• Laskulistauksessa esitetään laskujen perustiedot:
  • Laskunumero
  • Maksajan nimi
  • Laskun yhteissumma
  • Laskun tila
  • Maksutapa
    ”Tuntematon” maksutapa tarkoittaa, että kyseessä on varattava tuote
  • Laskun viitenumero
  • Tilauspäivä
  • Laskun eräpäivä
  • Laskun maksupäivä

Yksittäisen laskun tietoihin pääsee, kun klikkaa laskua listalla.

Sivun alareunassa voi silmäillä laskujen summia valitsemalla yhden tai useamman laskun listalta. Yhteenveto valittujen laskujen summista ilmestyy alapuolelle.

Laskut-sivulla voit lisäksi ladata kauppasi yksittäisten kuukausien myyntiraportteja Excel-muodossa. Valitse ensin kuukausi alasvetovalikosta ja klikkaa sitten Lataa kuukausimyyntiraportti.

Lataa Excel-tiedosto -painikkeella voit ladata kaikki laskut kerralla. Laskuja ei tarvitse klikata valituiksi.