Tilaukset-osiossa listataan kaikki Johkuun tulleet kauppaasi koskevat tilaukset.

Listauksessa näkee silmäyksellä tilausten perustiedot:

• Tilausnumero
  • Tilaajan nimi
  • Tilauksen verollinen hinta
  • Tilauksen tila
  • Toimitustapa
    ”Tuntematon” toimitustapa viittaa, että kyseessä on varattava tuote
  • Tilauksen käsittelyvaihe (Kyllä/Ei)
  • Tilauspäivä

Yläosan hakukentät helpottavat tilauksen etsimistä tilausmäärän kasvaessa; voit hakea tilauksia hakusanalla tai aikavälin mukaan, tai valita näytettäväksi tilaukset niiden käsittelyvaiheen mukaan (maksetut, maksamattomat, käsitellyt, käsittelemättömät, hyvitetyt jne.).

Tilauksen saa avattua klikkaamalla sitä tilauslistasta.

Voit tarkastella tilausten summia klikkaamalla tilauksia valituksi. Yhteenveto tilausten summista ilmestyy listauksen alle.

Voit myös merkitä tilauksia suoraan käsitellyiksi tai käsittelemättömäksi klikkaamalla tilauksia ja valitsemalla haluamasi käsittelyvaihtoehdon alasvetolistalta.

Poista valitut -painike poistaa valitut tilaukset kokonaan, jolloin ko. tilausten varastosaldo vapautuu. Tilausten poistaminen edellyttää myös ko. tilausten maksujen hyvittämistä.

Sivun alareunasta saat tarvittaessa ladattua kaikki tilaukset Excel-tiedostona.