Tuotesivun Myyntikanavat-välilehdellä hallinnoidaan upotetta eli tuotteen verkkosivulle upotettavaa muotoa. Upotuskoodien lisäksi täältä löydät myös tuotteen QR-koodin esim. staattisiin mainoksiin laitettavaksi, jolloin mobiilikäyttäjillä on mahdollisuus ostaa tuote suoraan laitteellaan.

Upotteen asetukset
Asetukset-kohdassa voit valita, mitä tuotteen tiedoista näytetään upotteessa.
Selite-valinta näyttää tuotteen Perustiedot-välilehdellä määritellyn Lyhyt kuvaus -tekstin upotteessa. Upotteen kuvana näytetään tuotteen Kuvat-välilehdellä tuotteelle lisätty pääkuva. Upotteessa olevan osto-/varauspainikkeen tekstin voit itse määrittää kirjoittamalla halutun tekstin Painikkeen teksti -kohtaan.

Upotteen esikatselu
Esikatselussa näet reaaliaikaisesti miltä upote näyttää Upotteen asetukset -kohdassa tehtyjen valintojen pohjalta

Upotuskoodit
Upotteen saamiseksi verkkosivustolle tarvitset upotuskoodin, joka laitetaan verkkosivun html-koodiin. Johkussa on saatavilla tuotteen upotuskoodin lisäksi ostoskorin ja vapaiden kohteiden haun upotuskoodit, joita voit käyttää tarpeen mukaan:

• Tuotteen upotuskoodi
    Tuotteen upotuskoodi lisätään siihen kohtaan verkkosivun html-koodia, johon upote halutaan. Samaa koodia voi käyttää useammassa paikkaa, ja samalle sivulle voi laittaa monta upotetta/upotuskoodia.

• Ostoskorin upotuskoodi
    Ostoskorin upotuskoodi lisätään sivulle vain kerran. Jos et halua käyttää ostoskoria, upotteiden Osta ja Varaa -painikkeista siirrytään suoraan tilauslomakkeelle.

• Vapaiden kohteiden hakukoodi
    Vapaiden kohteiden hakukoodi mahdollistaa varattavien tuotteiden hakemisen valittuna päivänä. Vapaiden kohteiden hakukoodi on tarkoitus lisätä korkeintaan kerran per sivu.

QR-koodi
QR-koodi mahdollistaa tuotteen ostamisen suoraan älypuhelimella tai tabletilla. Voit kopioida QR-koodin sivulta ja käyttää sitä esimerkiksi lehtimainoksissa, bannereissa ym.