Linkittäminen mahdollistaa toisen, esim. toisella alv-kannalla olevan tuotteen myynnin toisen tuotteen ohessa. Linkitys tehdään tuotteen Linkitykset-välilehdellä ; linkitys tehdään joko siten, että linkitettävä tuote sisältyy päätuotteen hintaan tai vaihtoehtoisesti linkitettävä tuote tarjotaan ostoskoriin lisättäväksi. Vain ostettava tuote -tyyppisen tuotteen voi linkittää hintaan sisältyvänä.

Linkitetyt tuotteet
Kaikkiin tuotteisiin voi linkittää muita tuotteita. Tuotteiden linkitys on erityisen kätevää silloin, kun on tarve luoda kokonaisuuksia, jotka sisältävät useita eri alv-kannan tuotteita - esimerkiksi elämyskokonaisuus, joka sisältää majoituksen, ruokailuja sekä ohjelmaa.

Linkitettävä tuote lisätään

1. joko sisältyvänä automaattisesti päätuotteen hintaan tai
  2. tarjottavana lisättäväksi ostoskoriin tilauksen yhteenvetovaiheessa, jolloin asiakas voi itse päättää, ostaako päätuotteen lisäksi kyseisen linkitetyn lisätuotteen.

Hintaan sisältyvän tuotteen täytyy olla tyypiltään ostettava tuote.

Valitse linkitettävä tuote kirjoittamalla tuotteen nimi tai sen osa ennakoivaan syöttökenttään ja valitsemalla haluamasi tuote ehdotuksista, tai valitsemalla tuote suoraan alasvetovalikosta. Lopuksi klikkaa OK, ja tallenna tuote.

Jos linkität tuotteen hintaan sisältyvänä, voit valita tuotteelle, kerrotaanko linkitetyn tuotteen määrä automaattisesti tilauksessa olevien osallistujien, vuorokausien ja/tai resurssien määrällä. Esimerkiksi aamiainen voi olla hyvä linkittää kerrottuna vuorokausien ja osallistujien määrällä, jotta esim, 2 hlö 2 vrk varaukseen tulee automaattisesti mukaan 2x2 aamiaista. Resurssien määrä tarkoittaa tässä tuotetta, jota on yksi per resurssi (eli esim. yksi siivous per mökki).

Linkitetyt tuotteet näkyvät eriteltynä ostoskorissa sekä tilauksessa. Hintaan sisältyvät linkitetyt tuotteet tulevat tilaukseen eriteltynä automaattisesti. Lisämyytävät tuotteet sen sijaan täytyy valita tilaussivulla erikseen mukaan tilaukseen.

Johkun uudella kauppapaikalla tuotteeseen linkitetyt lisämyytävät tuotteet tulevat esille ko. tuotesivun oikeassa reunassa Suosittelemme myös -otsakkeen alla:

Lisäksi linkitetyt tuotteet tulevat tilaussivulla lisämyytävinä ostettaviksi. Saat tuotteet esille kun klikkaat Näytä ja osta: