Kopioi tuote -painikkeella voit luoda kopion Johkussa olevasta tuotteesta.

Anna kopiolle haluamasi tuotteen nimi ja klikkaa Tallenna, muut tuotteen tiedot ja sisällöt kopioituvat automaattisesti alkuperäisestä tuotteesta. Voit halutessasi muokata kopioituja sisältöjä. Huomioi, että tuotteen kopioidessa kopioituu myös resurssi, eli kopiotuotteeseen tulee sama saatavuus/resurssi kuin alkuperäisessä tuotteessa.

Jos haluat tuotteen varausten kohdistuvan toiseen resurssiin, liitä kopiotuotteeseen ensin toinen resurssi Liitä resurssi -painikkeella, ja poista kopioitunut resurssi "Poista tästä tuotteesta-linkillä." Ainutta resurssia ei voi poistaa, siksi tuotteelle täytyy lisätä ensin toinen resurssi ennenkuin ensimmäisen voi poistaa.

Kopioi-toiminto on kätevä erityisesti silloin, jos myynnissä on paljon lähes samanlaisia/samasisältöisiä tuotteita - kopioinnilla säästät aikaa tuotteiden perustamisessa.