Kopioi tuote -painikkeella voit luoda kopion Johkussa olevasta tuotteesta.

Anna kopiolle haluamasi tuotteen nimi ja klikkaa Tallenna, muut tuotteen tiedot ja sisällöt kopioituvat automaattisesti alkuperäisestä tuotteesta. Voit halutessasi muokata kopioituja sisältöjä.

Kopioi-toiminto on kätevä erityisesti silloin, jos myynnissä on paljon lähes samanlaisia/samasisältöisiä tuotteita - kopioinnilla säästät tuotteiden perustamisessa.