Kopioi -painikkeella voit luoda täyden kopion Johkussa olevasta tuotteesta; kopiotuotteelle tulee vain uusi nimi mutta muuten tiedot ovat täysin samat kuin alkuperäisessä. Kopiointi helpottaa erityisesti tilanteissa joissa käytetään samaa resurssia ja/tai tuotteet ovat  keskenään hyvin samankaltaisia.

• Klikkaa tuotesivun alareunasta Kopioi
  • Anna kopiolle haluamasi nimi ja klikkaa OK
  • Tee haluamasi muutoset kopiotuotteeseen (esim. kuvaus, hinnoittelu)
  • Tallenna ja aseta tuote esille myyntiin

Huomioi, että tuotteen kopioidessa kopiotuotteeseen tulee käyttöön SAMA resurssi ja sen saatavuus kuin alkuperäisessä tuotteessa

• Jos haluat kopiotuotteen varausten kohdistuvan toiseen resurssiin, liitä tai luo kopiotuotteeseen ensin toinen resurssi Liitä resurssi -painikkeella, ja poista tuotteelta sen jälkeen alkuperäinen resurssi käytöstä klikkaamalla "Poista tästä tuotteesta" -linkkiä. Ko. linkki tulee esille vasta toisen resurssin lisäyksen jälkeen, sillä tuotteen ainoaa resurssia ei voi poistaa.