Jos käytät kieliversiota Johku-verkkokaupasta, voit vaihtaa toiseen tuotteen kieliversioon tuotesivun oikean ylälaidan kielivalinnasta. Kieliversioiden hallinta -linkistä pääset valitsemaan verkkokaupan käytössä olevia kieliversioita.

Kieliversiossa voit syöttää mm. tuotteen esittelytekstit kieliversion mukaisella kielellä. Itse muokattavat kohdat on merkitty harmaalla kielen nimellä kentän oikeaan yläkulmaan. Muut sisällöt ja tiedot ovat kieliversioiden yhteisiä tai kieliversioidaan Johkussa automaattisesti.

Muista tallentaa kieliversioon tekemäsi muutokset.

Huom! Myös kaupan yleiset viestit ja tuotekohtaiset viestit ovat kieliversioitavia; syötä myös ne kieliversion kielellä, jotta asiakas saa tilausvahvistuksen ja muut viestit samalla kielellä eikä suomeksi (kaupan oletuskieli).

Kun kaupassa on käytössä kieliversioita, voit valita tuottekohtaisesti, näytetäänkö tuotetta kauppapaikan kieliversiossa vai ei. Voit valita kaikki kieliversiot tai vain tietyn/tietyt.