Tuotteet-osiossa määritellään tuotteen myymiseen tarvittavat tiedot kuten tuotteen esittely, myyntikanavat, hinnat, tuotteeseen linkitetyt resurssit ja muut tuotteet sekä tuotteen ostamiseen liittyvät asiakasviestit kukin omalla välilehdellään:

• Perustiedot
  • Myyntikanavat
  • Hinnat
  • Ajat
  • Linkitykset
  • Kuvat
  • Viestit
  • Jakaminen

HUOM! Kun luot uutta tuotetta, muut välilehdet kuin Perustiedot eivät ole muokattavissa, ennen kuin annat tuotteelle nimen ja valitset tyypin, ja tallennat tuotteen. Sen jälkeen pääset tekemään muokkauksia ja lisäyksiä muille tuotteen välilehdille.

Muista tallennus
Kun teet muutoksia tuote-osion välilehdillä, muista lopuksi tallentaa tekemäsi muutokset Tallenna-painikkeella. Jokaisella välilehdellä tallennusta ei tarvitse tehdä, vaan muokkaukset säilyvät niin kauan kun olet muokkaamassa tuotetta. Voit siis tehdä tallennuksen muokkausten jälkeen.