Olemme toteuttaneet Wordpress-sivustoja käyttäville liitännäisen, jonka avulla Johku-kaupasta voidaan hakea sisältöjä ja upottaa ne saumattomasti Wordpress-sivustolle.

Tuetut sisältötyypit ovat tuote ja tuotelistaukset. Tuotelistaukset saadaan haettua Johkun admin-tagin perusteella.

Liitännäisen asentaminen WordPress:iin

1. Lataa `johku` kansioon `/wp-content/plugins/`,

2. Aktivoi liitännäinen 'Plugins' valikosta WordPressissä,

3. Siirry Johkun asetuksiin ja lisää Johkun kaupan nimi ja Admin-tagi

Näyttäminen sivulla

4. Sijoita `[johku]` sivullesi,

5. Vaihtoehto: Mikäli haluat käyttää eri tuotelistauksia eri sivuilla, voit lisätä parametrejä oheiseen koodiin (Esim. `[johku id="tervarumpu" tag="Kartat"]`).

Johku WordPress-demo

Liitännäinen hakee sisällön suoraan Johkusta ja tarjoilee sen Johkun määrittelemällä taittomallilla ilman mitään muotoilua. Tyylittely tulee siis tehdä sivuston tyylimäärityksissä.

Kieliversiointi

Kieliversiointi toimii seuraavasti:

1) Haetaan tuotteet syötetyn tagin perusteella sivuston oletusversiosta

2) Jos kieliversio on eri kuin perusversio, versioidaan ne kentät, jotka löytyvät kieliversiosta (muut datat jäävät samoiksi kuin oletusversiossa)

Näin ollen myös kieliversioimattomat tuotteet tulevat kieliversioidulle listalle oletusversion kielellä, jos kyseiseen admin tagiin on liitetty tuotteita, joita ei ole käännetty.

Näin ollen riippuen siitä, missä laajuudessa tuotteet käännetään, voi kieliversion tuotteiden hakemiseen käyttää joko samoja tai erillisiä admin tageja.

Huom!

WordPress-liitännäinen on beta ja voi sisältää bugeja. Mikäli sellaiseen törmäät, ole yhteydessä. Korjaamme.

PS. Voit testata liitännäisen toimintaa ja tyylittelyä jättämällä parametrit/tagit pois; tällöin liitännäinen hakee kaikki Tervarummun tuotteen esimerkinomaisesti sivulle.

Lataa liitännäinen

Oheinen zip-tiedosto sisältää kaiken tarvitsemasi.