Olemme toteuttaneet yksinkertaisen esimerkin liitännäisestä, jonka avulla Johku-kaupasta voidaan hakea sisältöjä ja upottaa ne saumattomasti WordPress-sivustolle. Tämä malliliitännäinen on ensisijaisesti tarkoitettu ohjelmointitaitoisille WordPress-kehittäjille omien integraatioiden pohjaksi ja inspiraatioksi.

Liitännäisen voi asentaa sellaisenaan WordPress-sivustolle, mutta sen toiminta saattaa vaatia lisäyksiä tai muutoksia sivuston lähdekoodiin. Mahdolliset muutostarpeet ovat sivustokohtaisia ja niiden selvittäminen edellyttää HTML ja JavaScript-osaamista. Johkun yleinen käyttäjätuki ei valitettavasti pysty auttamaan WordPress-kysymyksissä.

Tuetut sisältötyypit ovat tuote ja tuotelistaukset. Tuotelistaukset saadaan haettua Johkun admin-tagin perusteella.

Liitännäisen asentaminen WordPress:iin

1. Lataa `johku` kansioon `/wp-content/plugins/`,

2. Aktivoi liitännäinen 'Plugins' valikosta WordPressissä,

3. Siirry Johkun asetuksiin ja lisää sen Johkun kaupan nimi ja Admin-tagi jonka tuotteita haluat listata sivustolla pluginin kautta

Näyttäminen sivulla

4. Sijoita `[johku]` sivullesi,

5. Vaihtoehto: Mikäli haluat käyttää eri tuotelistauksia eri sivuilla, voit lisätä parametrejä oheiseen koodiin

(Esim. `[johku id="johkukauppa" tag="Mökit"]`).

Johku WordPress-demo

Liitännäinen hakee sisällön suoraan Johkusta ja tarjoilee sen Johkun määrittelemällä taittomallilla ilman mitään muotoilua. Tyylittely tulee siis tehdä sivuston tyylimäärityksissä.

Kieliversiointi

Kieliversiointi toimii seuraavasti:

1) Haetaan tuotteet syötetyn tagin perusteella sivuston oletusversiosta

2) Jos kieliversio on eri kuin perusversio, versioidaan ne kentät, jotka löytyvät kieliversiosta (muut datat jäävät samoiksi kuin oletusversiossa)

Näin ollen myös kieliversioimattomat tuotteet tulevat kieliversioidulle listalle oletusversion kielellä, jos kyseiseen admin tagiin on liitetty tuotteita, joita ei ole käännetty.

Näin ollen riippuen siitä, missä laajuudessa tuotteet käännetään, voi kieliversion tuotteiden hakemiseen käyttää joko samoja tai erillisiä admin tageja.

Google-karttojen näyttäminen

Jotta Googlen kartat näkyvät sivustolla, lisää seuraava scripti sivustolle ja täydennä Google Maps Api -avain scriptiin:

<script type="text/javascript" src="//maps.googleapis.com/maps/api/js?key=GOOGLE_MAPS_API_AVAIN"></script>

Google Maps API-avaimen hakemisesta ohje löytyy täältä

PS. Voit testata liitännäisen toimintaa ja tyylittelyä jättämällä parametrit/tagit pois; tällöin liitännäinen hakee kaikki johkukauppa -Johkun tuotteet esimerkinomaisesti sivulle.

Lataa liitännäinen

Oheinen zip-tiedosto sisältää kaiken tarvitsemasi.