"Lienee jokin syy miksi tuotteen tallennuksen jälkeen palataan tuotelistaus sivulle. Tämä on suhteellisen ärsyttävää jos haluaa tallentaa uuden tuotteensa sivuja esim. varmuuden vuoksi sivu kerrallaan."


Tuotetietoja voi muokata kaikilla välilehdillä ensin ja tallentaa vasta lopuksi. Tällöin ei tarvitse tuotelistauksessa piipahtaa. Tämän lisäksi olemme halunneet, että useiden olemassa olevien tuotteiden muokkaaminen (esim. varastosaldon muuttaminen) voidaan toteuttaa nopeasti ilman tarpeettomia klikkauksia. Niin sanottua välitallennusta ei prosessissa ole huomioitu. Olemme myös jättäneet automaattitallennuksen tietoisesti pois. Tämä nimittäin voisi ilman mahdollisuutta peruuttaa johtaa ongelmallisiin tilanteisiin.


Kun pohditaan prosessia, jossa kuvattu "varmuuden vuoksi tallennus" tehdään, suurin aika menee juuri luodun tuotteen löytämiseen listauksesta. Varsinkin jos tuotteita on paljon ja nimet ovat samankaltaisia. Tällöin voit tehdä esim. seuraavaa: Ensimmäisen tallennuksen jälkeen kun palataan tuotelistaukseen, hae tuotteen nimi hakutoiminnalla tai käytä tagia. Tämä rajaa listan lyhyeksi ja monesti suoraan tuotteeseesi. Tämän jälkeen kun muokkaat tuotetta ja tallennat, palaat aina tuohon samaan rajattuun listaan. Johku nimittäin muistaa listaussivuilla juuri tekemäsi rajaukset. Klikkien määrä ja kulunut aika tässä prosessissa on sama kuin olisi "varmuuden vuoksi tallennus" -prosessissa (tallennus vaatii aina yhteyden palvelimeen, jolloin selain odottaa).