Kun kaikki tuotteet on perustettu ja Johku kauppapaikka on valmis, on aika julkaista. Yksinkertaisimmillaan tämä on linkin laittaminen sopivaan kohtaan yrityksen omalla www-sivustolla.

Toteutustapoja tähän on useita.

Verkkokauppa suoraan päävalikkoon

Mikäli käytössäsi oleva julkaisujärjestelmä tähän vain taipuu, on Verkkokauppa päävalikossa toimiva tapa. Päävalikko on tunnetusti nopein tapa ohjata kävijävirtaa.

Call-for-action -nappi

Mikäli julkaisujärjestelmä ei taivu ulkoisen sivuston linkittämiseen päävalikosta, kannattaa turvautua huomioarvoiseen Call-for-action -nappiin tai banneriin. Kyseinen nappi aktivoi käyttäjää siirtymään kauppaan.

Napin/bannerin voit tilata mainostoimistolta, tehdä itse tai käyttää seuraavaa (klikkaa hiiren oikealla napilla ja tallenna kuva):

Kustomoi oma nappi

Napista on linkki palveluun, jossa voit suunata nappia pidemmalle.