Lisämyytävät tuotteet ovat tuotteita, jotka tarjoillaan asiakkaalle tilausprosessin lopussa yhteenvetosivulla juuri ennen tilauksen maksamista. Johkun lisämyytävät tuotteet voivat olla laadultaa mitä vain kappalemääräisistä tuotteista aktiviteetteihin ja vuokrattaviin tuotteisiin.

Lisämyytävästä tuotteesta esitetään tuotteen nimi, selite, hinta ja osto-painike. Kun painiketta klikkaa, tuote siirtyy ostoskoriin yhteenvetosivulla.

Lisämyytävien tuotteiden määrittäminen

Lisämyytäviä tuotteita on määriteltävissä vain varattaville tuotetyypeille. Määrittely tehdään seuraavasti:

1. Luo kauppaasi tuotteet, joita haluat myydä lisukkeina (esim. liinavaatteet, loppusiivous tai opastettu patikka)
  2. Mene varattavaan tuotteeseen, johon haluat tuotteet lisätä
  3. Valitse Linkitykset-välilehti
  4. Klikkaa "Linkitä tuote"
  5. Avautuvasta ikkunasta valitse "Tarjotaan lisättäväksi ostoskoriin" ja sen jälkeen valitse linkitettävä tuote.