Lisämyytävät tuotteet ovat tuotteita, jotka tarjoillaan asiakkaalle tilausprosessin lopussa yhteenvetosivulla juuri ennen tilauksen maksamista. Johkun lisämyytävät tuotteet voivat olla laadultaan mitä vain kappalemääräisistä tuotteista aktiviteetteihin ja vuokrattaviin tuotteisiin.

Lisämyytävät tuotteet tulevat tilaussivulla esille kun klikkaatt Näytä ja osta -painiketta. Lisämyytävistä tuotteista esitetään tuotteen nimi, selite, hinta ja osto-painike, jonka klikkauksella saat ko. tuotteen liitettyä mukaan tilaukseen.

Lisämyytävien tuotteiden määrittäminen

1. Luo kauppaasi tuotteet, joita haluat myydä lisukkeina (esim. liinavaatteet, loppusiivous tai opastettu patikka)
  2. Mene tuotteeseen, johon haluat tuotteet lisätä
  3. Valitse Linkitykset-välilehti
  4. Klikkaa "Linkitä tuote"
  5. Avautuvasta ikkunasta valitse "Tarjotaan lisättäväksi ostoskoriin" ja sen jälkeen valitse alasvetovalikosta linkitettävä tuote
  6. Kuittaa valinta klikkaamalla OK
  7. Tallenna tuotesivu

Tuotteita voi linkittää toisiin tuotteisiin myös hintaan sisältyvinä. Lue lisää tuotelinkityksistä lisää täältä.