Gofinland.fi-kanavan kytkeminen päälle tapahtuu kahdella eri tavalla: Palvelu tilataan heti joko kauppaa perustettaessa tai se kytketään myöhemmin Johkun asetuksista Myyntikanavat-välilehdeltä.

Kytkeminen kauppaa perustettaessa

Johkua perustettaessa yksi alussa vastaan tulevan avustajan välivaiheista on Gofinland.fi. Mikäli vastaat tässä kohtaa myöntävästi, yrityksesi tiedot lähetetään avustajan päätteeksi Gofinlandi.fihin ja kanava kytkeytyy heti Johkusi käyttöön.

Gofinland päälle asetuksista

Gofinland.fi-kanava voidaan kytkeä päälle myös myöhemmin Johkun asetuksista myyntikanavat-välilehdeltä. Klikkaa kanava päälle valintalaatikosta, lue ehdot huolella ja tallenna. Tallennuksen yhteydessä yrityksesi tiedot lähetetään Gofinland.fihin ja kanava kytketään päälle.

Kanavan kytkeminen pois käytöstä

Mikäli syystä tai toisesta haluat poistaa Gofinland.fi-kanava käytöstä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin kytkemme kanavan pois käytöstä kaupassasi.