Gofinland.fi-kanavan kytkeminen päälle tapahtuu valitsemalla Asetukset-sivun Myyntikanavat-välilehdeltä Gofinland-kohta.

Tietojen päivittyminen Gofinlandiin ei tapahdu välittömästi vaan vaatii ensin Gofinlandin hyväksynnän.

Gofinland-myyntikanavan käyttöönkytkennän jälkeen voit valita tuotekohtaisesti, mitä tuotteita haluat Gofinland-portaaliin esille. Valinta tehdään tuotesivun Myyntikanavat-välilehdellä valitsemalla "Näytä Gofinlandissa" -kohta. Gofinland-portaaliin saa esille vuokramökki/vuokrattava majoitus sekä aktiviteetti -tyyppisiä tuotteita.

Huomioi, että jotkut tuotteiden ja kaupan tiedoista ovat pakollisia; jos tietoja puuttuu, tuote ei näy Gofinlandissa:

• Osoitetiedot
  • Sijaintitiedot (pituus- ja leveysaste)
  • Esittelytekstit, yleisesittelylle max merkkimäärä on 6000.
  • Kaupan yleiset viestit

Lisätietoja täältä.

Kanavan kytkeminen pois käytöstä

Mikäli syystä tai toisesta haluat poistaa Gofinland.fi-kanava käytöstä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin kytkemme kanavan pois käytöstä kaupassasi.