Johku kauppapaikka on Johkuun syötetyistä tiedoista ja tuotteista koostettu kauppapaikka, jossa asiakas voi vaivattomasti ostaa tuotteen tai palvelun. 


Johkussa on tällä hetkellä käytössä sekä vanhanmallinen kauppapaikka että v. 2017 julkaistu uudistettu kauppapaikka. Uuden kauppapaikan käyttäminen edellyttää kauppapaikan asettamista/koostamista Kauppapaikka-sivulla (maapallokuvake valikossa).Johkun vanhanmallinen kauppapaikka


Johku kauppapaikka: TervarumpuJohku Kauppapaikka: Pihkapirtti / TervarumpuKeskeisiä ominaisuuksia:

  • Kauppapaikan taitto on määrämuotoinen. Visuaalisesti on mahdollista vaikuttaa kauppapaikan taustakuvaan, tuotteiden kuviin ja logoon.
  • Navigaatio perustuu avainsanoihin, joita tuotteille on määritelty. Tuotteeseen liittyvä erikoisavainsana indikoidaan !-merkillä, jolloin kyseinen tuote saa kauppapaikalla punaisen huomiolaatikon avainsanan kera.
  • Johku kauppapaikka: Kartta / Tervarumpu

    Etusivulla listataan aina koko valikoima. Sivun alalaidasta löytyy "Lataa lisää tuotteita"
  • Tuote-esittelysivulla näytetään tuotteen otsikko, yleiskuvaus ja ostonappi. Kauppapaikka tukee myös kuvagalleriaa.
  • Majoituskohteen esittelysivulla on kiinnitetty erityistä huomiota majoituspalvelun myyntiin ja markkinointiin. Useiden kuvien lisäksi kohteesta näytetään yleiskuvaus ja lukuisa määrä muuta luokittelutietoa. Luonnollisesti sijainti kartalla on myös näkyvissä.
  • Kauppapaikka avaa ostoskorin oikeaan yläkulmaan.
Vanhanmallinen kauppapaikka muodostuu automaattisesti ja listaa esille asettamisi tuotteet (=tuotesivun Myyntikanavat-välilehdellä valittu "Näytä kauppapaikassa". Tämä valinta on tuotekohtainen), kun Asetukset-sivulla on valinta "Käytä vanhaa kauppapaikkaa". Vanha kauppapaikka on käytettävissä vielä tällä hetkellä, mutta tulee poistumaan.


Vanhan kauppapaikan julkinen osoite on aina johku.com/[kaupantunnus]Johkun uusi kauppapaikka


 


Johkun uusi kauppapaikka eroaa sekä visuaalisesti että rakenteeltaan vanhanmallisesta kauppapaikasta. Kauppapaikka koostetaan erikseen sille varatulla sivulla/osiossa:


Käytännön eroista kentien suurin on, että uudella kauppapaikalla tuotteet tuodaan esille tuoteryhmien avulla; esimerkiksi Majoituskohteita-niminen tuoteryhmä, johon on liitettynä tuotteet Mökki A ja Mökki B. Lisäksi kuville ja lisämyytäville tuotteille annetaan aiempaa enemmän huomiota käyttöliittymässä. 


Uuden kauppapaikan myötä on mahdollista saada Johku kauppapaikka näkymään myös omassa custom-domainissasi, tyyliin meidan.kauppa.fi. Oletuksena uuden kauppapaikan julkinen osoite on [kaupantunnus].johku.com


Lue uuden kauppapaikan asettamisesta ja käyttämisestä lisää täältä