Ylläpidon kauppapaikan linkin löytää valikoiden yläpalkista. Klikkaamalla linkistä kauppapaikka avautuu uuteen selaimen välilehteen.


Ylläpidon kauppapaikkalla on mm. seuraavia funktioita:

  1. Tuotteiden esikatselu ja myyntiprosessin testaaminen
    Aina kun luodaan uutta tuotetta, on hyvä esikatsella tilanne, ennenkuin tuotteen laittaa julkiseksi
  2. Myynnin tekeminen puhelimessa
    Monesti erityisesti majoituspalvelujen myynnissä asiakas soittaa ja tiedustelee kohteen tietoja. Puhelu yleensä johtaa siihen, että asiakas haluaisi tehdä varauksen. Ylläpidon kauppapaikka tarjoaa tavan tehdä puhelimessa myyntiä hyödyntämällä maksutapoina laskua ja maksua noudettaessa. Tilauksen voi jättää laskuttamatta myös kokonaan, jolloin tilaus näkyy järjestelmässä, mutta siitä ei synny tositetta eikä sitä raportoida kirjanpitoon.
  3. Myynti kassalla
    Onlinemyynnissä olevia tuotteita ja majoituskohteita voidaan myydä siten, että maksutapoina ovat käteinen ja korttimaksu.

Ylläpidon kauppapaikan hyödyntäminen myyntityössä kerryttää aina asiakasrekisteriä, jota peruskassatyöskentely ei pääsääntöisesti tee. Hyvä ja kattava asiakasrekisteri on monelle pienelle yritykselle kultaakin arvokkaampaa, sillä olemassa olevalle asiakkaalle markkinointi on monikerroin halvempaa kuin uusille asiakkaille.