Stripe on yksi innovatiivisimmista kansainvälisistä maksuvälittäjistä, joka tarjoaa maksutapoina yleisimmät luottokorttimaksut Visa, MasterCard ja American Express. Tämän lisäksi Stripe tukee Bitcoineja, Apple pay:ta ja Android Pay:ta.

Tarkemmin: stripe.com

Stripe-maksutavan kytkeminen Johkussa käyttöön

• Tilaa/luo tili Stripessa (stripe.com)
  • Kopioi Stripesta API keys -sivulta Salainen avain (Secret key) ja Julkinen avain (Publishable key) ja syötä ne Johkuun Asetukset > Perusasetukset > Maksaminen -sivulle kohtaan Stripe ja tallenna
  • Stripeen syntyy noiden toimenpiteiden myötä Johku-tieto Webhooks-sivulle
  • Klikkaa Stripessa Webhooks-sivulta Signing secret -kohdasta esille Webhook-salaustunniste ja kopioi se Johkuun Asetukset > Perusasetukset > Maksaminen -sivulle kohtaan Stripe ja tallenna

Yllämainittujen toimenpiteiden jälkeen Stripe on maksutapana käytössä Johku-kaupassasi.

Suosittelemme aina testaamaan ostamista omalla kauppapaikallanne, että maksaminen toimii/etenee tilaussivulta oikein maksunvälittäjän prosessiin.

Kopioi julkinen ja salainen avain Stripesta...

... syötä ne Johkuun ja tallenna.

Kopioi Stripesta Webhooks-sivulta Signing Secret -kohdasta Webhooks-salaustunniste ja syötä se Johkuun. Tallenna.