Johku uutiskirje 2.10: Epävarmuus ei hidasta Johku-kauppiasta

Tämä vuosi on monelle yrittäjälle tiukka vuosi eikä näköpiirissä ole, että tuleva vuosi tulisi olemaan yhtään helpompi. Käsillä oleva pandemia on konkretisoinut meille kaikille uuden taloudellisen toimintaympäristön, jossa epävarmuus on pysyvä elementti.

 

On ollut innostavaa huomata, miten Johku-kauppiaat ovat ketterästi kehittäneet omaa liiketoimintaansa vastaamaan paremmin muuttuneen maailman lainalaisuuksia. Esimerkiksi monet matkailun parissa painivat onnistuivat hienosti nappaamaan kiinni kesän kotimaanmatkailun kovasta kasvusta.

 

Johku-kauppiaat ovat selkeästi luonteeltaan kehittäjiä, joita ei pysäytetä. Onkin äärimmäisen tärkeää meille Johkun kehittäjinä ja kauppiaidemme T&K-osastona huolehtia siitä, että Johku teknologiana ei estä tätä kehittämisen draivia. Päinvastoin, sen tulee kannustaa ratkaisemaan kaupankäynnin haasteita ja tehdä kauppiasta mahdollisimman ketteriä.

 

Yrittäjät, muodostakaa yhteenliittymiä!

 

Epävarmuuden ajassa menestyjiä ovat ne, jotka yksin väkertämisen sijaan tekevät vertaistensa kanssa yhdessä. Johku on luotu siihen, että jokainen kauppias voi vaikka heti ryhtyä konkreettiseen yhteistyöhön toisen kauppiaan kanssa ilman että tarvitsee muodostaa kustannuksia nostavia hierarkioita.

 

Kun rakennatte yhdessä, älkää rajoittako yhteenliittymiänne ja liiketoimintaanne vain pariin tuotetyyppiin. Astukaa laatikon ulkopuolelle. Jos tarvitsette vinkkejä, kokeneet Johku-lähettiläämme ovat käytettävissänne. 


Lue koko uutiskirje (avautuu uuteen ikkunaan)

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin